Diensten

TinTT ondersteunt bedrijven in de industrie en assemblage met multidisciplinaire projectmanagers en ingenieurs. TinTT werkt in verschillende branches en is ijzersterk in productieomgevingen. Onze speerpunten? Projectmanagement, engineering en Optimalisatie / Lean Manufacturing.

Projectmanagement

TinTT voert projectmanagement uit in naam van de opdrachtgever, om deze te ondersteunen bij de inrichting van kritieke taken en het behalen van lange termijn doelstellingen. Vanaf de planfase tot aan de oplevering nemen wij de aansturing, coördinatie, communicatie en bewaking van het gehele project uit handen van de opdrachtgever. Wij hebben daarbij ervaring in de meest gangbare contractvormen: van het volledig in eigen beheer engineeren en aanbesteden tot en met het opstellen van prestatiecontracten. Na de realisatiefase zorgen wij ervoor dat de constructie volgens de afspraken wordt opgeleverd. Daartoe voeren we de FAT/SAT en de benodigde kwalificatietesten uit.

De ervaren projectmanagers van TinTT zorgen ervoor dat complexe technische projecten zonder verrassingen en onverwachte tijd- en budgetoverschrijdingen worden opgeleverd.

TinTT verzorgt:
- Projectmanagement
- Engineeringsmanagement
- Constructiemanagement
- EPC management
- DBMO management
- Commissioning & Startup